MiniFrost

Privat ammevejledning

Jeg er uddannet certificeret ammevejleder, IBCLC (2012), sygeplejerske(1997) og sundhedsplejerske(2015).

Jeg har de sidste 27 år arbejdet med nybagte familier. (For tidligt fødte samt raske og syge nyfødte babyer). Jeg arbejder til daglig som sundhedsplejerske og tager vagter på barselsgangen og neonatal afdelingen så min viden holdes opdateret.

Jeg tilbyder privat amme vejledning eller sundhedsplejerske rådgivning  i København og på hele Sjælland. Kontakt mig i dag og lade os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din baby til en tryg og god start sammen.

Telefonisk Ammevejledning

fra 299,- DKK

15-25 minutter

Inkluderet:

Privat ammevejledning

fra 1998,- DKK

1,5 – 2 timer

Inkluderet

Ammeforberedelse inden fødsel

fra 999,- DKK

45 – 60 minutter

Inkluderet:

Hvad gør mig anderledes?

Erfaring & Ekspertise

Jeg er uddannet sygeplejerske, kostvejleder, ammevejleder og sundhedsplejerske, hvor amning altid har haft min store interesse. Jeg udlejer brystpumper og vejleder mine kunder til optimal mælkeproduktion.

Personlig & Indviduel Vejledning

Jeg tilbyder ammevejledning, der bliver tilpasset dine specifikke behov og udfordringer. Jeg kan tilbyde vejledning indenfor overgangskost, søvn og motorik.

Støtte & Opbakning

Jeg vil sørge for at I får den viden og tiltro der skal til en vellykket amning. Mit mål er at finde en løsning hvor både mor, far og baby trives. Min tilgang til ammevejledning er at give dig den støtte og opbakning du har brug for.

Fokus på trivsel

Mit mål som ammevejleder, er at støtte den nybagte families trivsel. En vellykket amning kan også være delvis amning, da der kan være anatomiske eller psykisk/fysiske årsager til dette. Det vigtigste for mig er, at at mor, far og baby trives.

Hud mod hud

En tæt kontakt med baby, som hud mod hud er anbefalet. Det øger tilknytningen mellem mor og baby og hjælper baby til at opretholde et normalt blodsukker niveau, stabil temperatur, og mindsker uro og gråd hos baby. Oxytocin udskilles hos mor, når baby sutter ved brystet eller ligger hud mod hud og har stor betydning amme etableringenEfter fødslen anbefales der at baby indenfor 10 min lægges hud mod hud og i mindst 60 min.

Hyppig amning

Læg din baby til brystet når det viser tegn på sult og gerne 8 -12 gange i døgnet. Hyppig amning øger mælke produktionen hos mor, samt sikrer en optimal mælkeproduktion igennem hele ammeperioden og reducerer risiko for brystbetændelse. Hos baby reduceres risikoen for gulsot og manglende vægtøgning.

Ammestillinger

Gode ammestillinger er den stilling, hvor mor føler sig tilpas, så der ikke er smerter i forbindelse med amningen. En god ammestilling giver en god overførsel af mælk mellem mor og baby, som er afgørende for effektiv amning. En smertefri amning forebygger tidligt ammeophør.

Støtte fra faren

Lad amning blive en fælles forældre opgave. Partners aktive deltagelse er vigtigt, da I her vil støtte hinanden i processen med at blive fortrolige med amningen, hvilket øger ammevarigheden.