MiniFrost

Om mig

Charlotte Frost

Jeg, Charlotte Frost er uddannet sygeplejerske og mange års erfaring på afdeling med børn, der er født for tidligt samt syge nyfødte. Derudover er jeg uddannet sundhedsplejerske og certificeret ammevejleder (IBCLC).

Mit mål som ammevejleder, er at støtte jer forældre i at etablerer en effektiv amning, der skal sikre jeres babys trivsel. Jeg vil sørge for at I får den viden og tiltro der skal til en vellykket amning., så I får en tryg og god start sammen.

Trustpilot Anmeldelser

“Charlotte er fantastisk! Hendes vejledning har gjort en stor forskel for mig og min baby. Hun var meget tålmodig og forklarede alt i detaljer. Jeg følte mig virkelig set og hørt af hende, og det gjorde hele forskellen. Jeg er så taknemmelig for hendes hjælp.”
“Charlottes vejledning og støtte har været guld for mig og min baby. Hun tog sig tid til at lytte til mine udfordringer og gav mig praktiske råd og vejledning. Hjalp mig til bedre ammestillinger og korrigerede mit barn ved brystet. Jeg vil helt sikkert anbefale hende til alle, der har brug for ammevejledning.”
“Jeg har lejet en brystpumpe af Charlotte, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. En god brystpumpe, der er nem at bruge og meget effektiv. Gode effektive råd og vejledning, jeg klart kunne overskue. Jeg vil helt sikkert leje fra Minifrost igen.”

Trustpilot Anmeldelser