MiniFrost

Leje af Brystpumpe

Leje af Elektrisk Brystpumpe

Symphony brystpumpen fra Medela er en elektrisk dobbeltbrystpumpe, der er designet til at hjælpe mødre i hele mælkeproduktionsprocessen ved hjælp af forskningsbaserede pumpeprogrammer. Denne pumpe er ideel til langvarig og hyppig udpumpning og er ofte anvendt både på hospitaler og i hjemmet.

 

Naturlig udpumpning med brystpumpe

Det unikke bånd mellem mor og barn under amning er en følelsesmæssig oplevelse, der ikke kan erstattes. Derfor kan nogle mødre være tilbageholdende med at bruge en brystpumpe, da de frygter, at det kan påvirke båndet mellem dem og deres baby. Men i tilfælde af, at direkte amning ikke er muligt, eller hvis moderen oplever problemer, kan brugen af en brystpumpe være en nyttig løsning.

Medelas Symphony brystpumpe er udviklet på baggrund af omfattende klinisk forskning og efterligner spædbørns naturlige sugeadfærd ved moderens bryst. Pumpen stimulerer mælkeproduktionen i de første dage efter fødslen og optimerer mælkeflowet under etableret mælkedannelse, hvilket kan hjælpe mødre med at opretholde amningen på lang sigt.

Leje af Brystpumpe Priser

Ved leje af brystpumpe hos os skal der altid ligges et gebyr på 500,- DKK. Selve lejen af brystpumpen har et beløb på 25,- DKK om dagen, men her kan du få tilskud fra Danmark, som refunderer 12,- DKK pr dag.

 • Depositum ved udlejning: kr. 500,-
 • Leja af brystpumpe: kr. 25,- pr. dag
 • Sygesikring Danmark refunderer: kr. 12,- pr. dag
 • Flaskesæt, enkelt: kr. 260,-
 • Flaskesæt, dobbelt: kr.430,-

Fordelene ved Leje af Brystpumpe

 • Støtter mødre i at igangsætte, opbygge og vedligeholde en tilstrækkelig mælkeproduktion på en effektiv måde.
 • Hjælper med at igangsætte mælkedannelsen ved hjælp af programmet “START”.
 • Hjælper mødre med at opbygge og vedligeholde mælkeproduktionen ved hjælp af programmet “VEDLIGEHOLD”.
 • Lindrer symptomer på brystspænding og bidrager til helbredelse af mastitis.
 • Gør det nemmere at få frem flade eller indadvendte brystvorter.
 • Er brugervenlig og støjsvag.

Fordelene ved Dobbelt Udpumpning

 • Spar tid – få mere mælk på kortere tid
 • Vedligeholder mælkeproduktionen, når direkte amning ikke er muligt
 • Mælken har et højere energiindhold – hvilket er særligt gavnligt for for tidligt fødte børn
 • Behagelig og effektiv at bruge.

Trustpilot Anmeldelser

“Charlotte er fantastisk! Hendes vejledning har gjort en stor forskel for mig og min baby. Hun var meget tålmodig og forklarede alt i detaljer. Jeg følte mig virkelig set og hørt af hende, og det gjorde hele forskellen. Jeg er så taknemmelig for hendes hjælp.”
Karoline Knudsen
Freelance Developer
“Charlottes vejledning og støtte har været guld for mig og min baby. Hun tog sig tid til at lytte til mine udfordringer og gav mig praktiske råd og vejledning. Hjalp mig til bedre ammestillinger og korrigerede mit barn ved brystet. Jeg vil helt sikkert anbefale hende til alle, der har brug for ammevejledning.”
Lene Boesgaard
Business women
“Jeg har lejet en brystpumpe af Charlotte, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. En god brystpumpe, der er nem at bruge og meget effektiv. Gode effektive råd og vejledning, jeg klart kunne overskue. Jeg vil helt sikkert leje fra Minifrost igen.”
Filippa Gravesen
Writer

Støtte fra Mor til Baby

Det nære følelsesmæssige bånd mellem mor og barn under amning er noget helt specielt. Hvis direkte amning ikke er (midlertidigt) mulig, eller hvis der opstår problemer med amningen, kan brugen af en brystpumpe være til stor hjælp.

Symphony er udviklet til flere brugere på hospitalet og bygger på årtiers forskning. Den har let justerbare tekniske funktioner og tilbehør, der imødekommer individuelle behov. Pumpens forskningsbaserede pumpeprogrammer, sikre hygiejniske opsætning med overløbsbeskyttelse og unikke fordele gør den også til jordemødrenes foretrukne valg, når de anbefaler en udlejningspumpe til brug i hjemmet1.

Perfekt til regelmæssig elektrisk dobbeltpumpning. Alle dele, der kommer i kontakt med brystmælken, er BPA- og ftalat-frie.