MiniFrost

Hjemmebesøg

Jeg tilbyder ammevejledning i  eget hjem.

Kontakt mig i dag, så jeg kan tilbyde den rette hjælp og vejledning.Hvorfor er et hjemmebesøg vigtigt?

Mange nybagte forældre udskrives ambulant eller indenfor 72 timer efter fødslen. Mælken er oftest ikke løbet til, hvilket kan være frustrerende.

Oplevelsen af amning i den første uge efter fødslen har betydning for en mors tillid til at kunne amme, derfor er det vigtigt at opsøge amme vejledning så snart der er behov.

At blive forældre er en stor og dejlig begivenhed. Nye forældre skal med det samme kunne yde de grundlæggende omsorgsopgaver, så baby kan leve og trives.

Derfor skal I den første tid anerkende at det er vigtigt at I finder ro i jeres nye roller og forstår hinanden samt får samspillet til at fungerer.

Din Personlige Ammevejleder i eget hjem

Som din personlige ammevejleder vil jeg også være i stand til at evaluere din babys sugerefleks og mundmotorik og hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan optimere din babys ammeoplevelse. Jeg vil give dig den personlige opmærksomhed og skræddersyet ammevejledning, du har brug for for at opnå en vellykket ammeoplevelse og sikre din babys sundhed og trivsel.

Udover den skræddersyede ammevejledning, som du vil modtage under en personlig ammevejledning i hjemmet, vil du også opleve forbedringer i din babys sundhed og velvære. Amning er afgørende for din babys ernæring og immunsystem, og det kan også hjælpe med at etablere en stærk binding mellem dig og din baby.

Som din personlige ammevejleder vil jeg støtte dig i hele din ammeoplevelse og hjælpe dig med at overvinde eventuelle udfordringer eller bekymringer, du måtte have. En personlig ammevejledning fra mig vil give dig den tryghed og tillid, du har brug for for at opnå en vellykket ammeoplevelse og sikre din babys sundhed og trivsel.
Når du bestiller et hjemmebesøg

Min vejledning og støtte sker i tæt dialog og overensstemmelse med jer, så jeres ønsker og behov opfyldes.

 Jeg vil vejlede ud fra de 4 hovedbudskaber:

  • Erfaring og ekspertise
  • Personlig og individuel vejledning
  • Støtte og opbakning
  • Fokus på trivsel Skræddersyet rådgivning

Jeg vil optage en ammeanamnese, hvor jeg vil spørge ind til graviditet, fødsel, barselsforløb, familiens trivsel, netværk, parforhold, samt jeres baby.

  1. Jeg vil undersøge jeres babys mundforhold og babys motoriske udvikling
  2. Jeg vil overvære en amning og vurdere babys ammeteknik samt have opmærksomhed på jeres udfordringer. Og korrigerer ammestillingen til en bedre amning
  3. Jeg vil have en opmærksomhed på dit bryst anatomi og fysiologi, hvor jeg vil have en opmærksomhed på brystets udseende samt den nuværende mælkeproduktion.
Telefonisk Ammevejledning

fra 299,- DKK

20-30 minutter

Inkluderet:
1x Ammevejledning

fra 1998,- DKK

1,5 – 2 TIMER

 

Inkluderet
Privat Ammeforberedelse

fra 999,- DKK

1- 2 TIMER

Inkluderet:

Ofte stillede spørgsmål

En ammevejleder er en person med uddannelse og erfaring inden for amning, som kan rådgive og støtte ammende mødre og deres babyer.
Hvis du oplever problemer med amningen eller har spørgsmål, kan du altid søge hjælp fra en ammevejleder. Jo tidligere du søger hjælp, jo lettere kan problemerne som regel løses.

En ammevejleder kan hjælpe med at identificere og løse problemer, fx med sutteteknik, brystbetændelse, ømme brystvorter eller utilstrækkelig mælkeproduktion. Ammevejlederen kan også give generel rådgivning og støtte i forhold til amning og spædbarnspleje.
Ja, det er ofte en god idé at involvere andre familiemedlemmer, da de også kan lære om amning og give støtte til den ammende mor.
Det er bedst at kontakte en ammevejleder, når du oplever problemer med amning, som fx smerter, brystbetændelse, lav mælkeproduktion eller når du har spørgsmål omkring amning og spædbarnspleje. Du kan også kontakte en ammevejleder, før babyen er født, for at forberede dig på amning.
Har du stadig spørgsmål?

Kontakt mig gerne på mail eller direkte på (telefon)